IMATE POTREBE ZA UVOZOM POŠILJAKA IZ KINE I AMERIKE?

DHL IMPORT EXPRESS VAM MOŽE POMOĆI.

IMATE POTREBE ZA UVOZOM POŠILJAKA IZ KINE I AMERIKE? DHL Import Express Vam može pomoći.

Iskoristite 50% popusta za uvoz Vaših pošiljaka iz Kine i Sjedinjenih Američkih Država za Srbiju. Da biste ostvarili popust neophodno je da nam se obratite na e-mail rs-sales@dhl.com ili da nas kontaktirate na broj telefona 011 310 55 00. Popust se ne primenjuje na transport pošiljaka između trećih zemalja (npr. od Kine do Nemačke). Navedena ponuda važi do 30.06.2017.
Unesite podatke Vaše kompanije kako biste ostvarili popust
Poštujemo Vašu privatnost i Vaše podatke ćemo čuvati kao poverljive
.
Politika privatnosti

BRZINA

Dostavu pošiljaka vršimo na više od 220 destinacija na svetu. Isti standard DHL-a važi kako za Vaše izvozne, tako i za uvozne pošiljke. Vaš dobavljač treba samo da spremi pošiljku i odgovarajuću dokumentaciju kako bi kurir sve to preuzeo.

DHL VREDNOSTI

Naš cilj je da Vi budete uspešni u poslovanju pri uvozu pošiljaka. Imamo logističko rešenje koje će zadovoljiti Vaše potrebe za uvozom dokumenata ili paketa. Import Express usluga je jednostavna za korišćenje i karakteriše se brzinom, efikasnošću i sigurnošću.

OD VRATA DO VRATA

DHL Express Vam nudi najpouzdaniji i najbrži transport avionskim putem po kurirskom principu od vrata do vrata.

TRANSPARENTNOST, BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA

Iz koje god zemlje da putuje Vaša pošiljka, Vi znate cenu transporta unapred, što Vam garantuje dostavu bez neprijatnih iznenađenja i skrivenih troškova.